Pages

Search

Loading...

Thursday, August 25, 2011

PERASAN RARE - PRIVACY SHELL, BEG YANG MEMBERI LEBIH PRIVASI (6 GAMBAR)




ladygagawouldlikeitthemuch!


ada mempunyai masalah untuk korek idong di kala berada di jalan tar, atau di mana-mana shoping kompleks? atau anda terlalu sangap dan geram apabila melihat bibir awek anda yang semunggil liyana jasmin, kila fairy atau megan fox tapi malu nak kish di depan khalayak ramai? masalah anda kini mempunyai penyelesai! perkenalkan...PRIVACY SHELL!!

privacy shell direka untuk memberi lebih privacy pada anda. Ianya berbentuk beg dan boleh ditarik keluar sehingga menutup kepala anda sahaja, atau kepala anda dan pasangan anda.huahahaha.sungguh merepek!

what i gonna say, laddy gaga will be the first person to use this! LOL







p/s: try to have your privacy while showing everything on your facebook.

Tuesday, August 23, 2011

PERASAN LAWAK - KL GENGSTER KOMIK (3 SIRI)

bagainakpecahperutguagelak!!!


malas nak cakap banyak.lu bacer, lu gelak, lu repost.ok! LOL!!!








aku dapat ni dari blog dier ni: http://fukkenlol.blogspot.com. sekali jer aku bukak blog dier, terus jatuh cinta beb.memang best! hehe :)

p/s: terfikir nak wat perody KL Gengster..kalau siap skrip, nak antar kat samsol.hehehe :p

Monday, August 22, 2011

PERASAN RARE - TEMA PERTUNANGAN? ZOMBIE ATTACK!! (12 GAMBAR)




THEWINNEROFTHEMEEVER!


Apa tema pilihan untuk majlis hari jadi, pertunangan, perkahwinan korang? tema warna? errr...bosan! dalam taman? dah biaser.....pakai beragam? kelakar plak pengantin lelaki pakai spender superman kat luar.hehe. this couple from California, Ben dan Juliana berjaya membuktikan mereka Geek sejati dengan memilih serangan zombie sebagai tama. RARE!

Boyfie korang pernah cakap sanggop readah lautan api untuk bersama korang, sehidup semati? Ben dan Juliana fikir hanya mereka yang sanggop berjuang bersama demi mempertahankan nyawa pasangan masing-masing la cinta sejati.betol gak.kalau awal2 dah lari tinggalkan awek korang, memang total FAIL la!

jom enjoy gambar perjuangan menentang serangan zombie ni! hehe













p/s: aku?? nak wat tema Repunzel dengan floating lantern kat tasik putrajaya. macam takkan tercapai.hehe.doakan la ea. :)

Friday, August 19, 2011

TEKA-TEKI: SPOT WALL-E!!

IT'SMY70THPOST!!

untok post yang ke 70 ni, aku nak post teka-teki, cuber cari di maner gambar WALL-E, one of my favourite cartoon in this picture. 



actually this pic produce by Richard Sargent. dier suruh kiter cari WALL-E dari kalangan robot-robot yang terkenal yang pernal dihasilakn selamer ni (yeker? ader jer yang aku tak kenal). btw cuber cari,pastu pilih la maner-maner robot yang korang minat.aku tetap minat WALL-E!!! comel giler dier dengan lipas dier tu~

p/s: nak download balik cerita tu!!

Wednesday, August 17, 2011

PERASAN KREATIF - HERO OF SIMSON OF HERO (8 GAMBAR)



salamramadhansalamlebaran

Super hero adlah orang yang power.tapi tak luper jugak dorang ni sebenarnyer unik dari jenis pakaian dan perwatakan.watak dorang terutamanya yang popular dapat dikenali dengan mudah melalui pakaian mereka, walau sesiapa pon yang pakai pakaian tu. so banyak la pelukis yang memasokkan pakaian superhero ni kedalam watak mereka sekadar untuk suka-suka seperti Angry Bird dan Doraemon yang aku dah post sebelum ni.

hari ni aku nak post gambar-gambar adiwira@superhero marvel yang dipakai oleh watak Simson plak.kidda rare gak ar.jadi moh la kiter enjoy simson ini di party costum mereka.hehe









p/s: biler la Flash the movie nak kuar..cant wait anymore!!!

PERASAN RARE - ACUAN MARVEL UNTUK HARI RAYA!! (4 GAMBAR)



dam dam dum...POM! bunyi mercun~

yeah!!! hari raya makin dekat tapi sebelum terlambat, aku nak ucap salam ramadhan kepada anda semua!dah baper banyak poser korang kantoi? aku yakin dengan kadar denda dan hukuman yang tinggi, korang semestinyer puasa dengan jayanya ramadhan ini.hehe

Hari raya, apa la yang paling wat kiter pikir pasal raya kalau bukan CUTI, DUIT RAYA dan KUIH RAYA!!! rumah yang ader kuih raya paling best, n semestinyer duit raya paling banyak selalu kiter atau budak-budak kecik ingat.ingat lagi maser aku kecik  memang aim nak pegi tiap taon wooooo...

n to win the most rare cookies for hari raya, jom la beli acuan kuih marvel ni. direka oleh William-Sonoma dan dijual dengan harga USD 36, anda mampu membuat anak-anak sedara korang, anak sedar jiran korang malah ank sedara ketua kampung orang tak benti-benti makan kuih ni. terdapat wajah 6 hero paling terkenal dari marvel iaitu IRONMAN,SPIDERMAN,HULK,THOR,WOLVERINE DAN CAPTAIN AMERICA.






p/s: kat maner nak beli? google it yourself.huahahaha

PERASAN FAKTA - RUMAH DARI MOVIE 'UP' YANG SEBENAR (3 GAMBAR)


SWEET+CUTE

aku sangat gila tngok cerita kartun 3d dari pixar and disney. most of them are very entertaining and give good moral value at the same time. 

but one of the movie dari dorang yang aku paling kurang suka adalah cerita UP.aku tertarik nak tngok bila aku usha video sweet romantic love dorang yang bercinta sampai mati tu kat facebook,jadi aku pon mencabuli hak intelek dengan pergi download movie ini instead of buying the original one.yeah! that who asian are! LOL. aper yang wat aku tak suker dengan cerita ni adalah at the begining of the story, the mood is very gloom, depressing and i hate it the much! jadi aku kurang la suka dengan cerita UP ni..

ok, enough with that rubbish talk, lets talk about our topic today, Bangerter Home iaitu pemaju perumahan telah membina sebuah rumah yang kelihatan exactly serupa dengan rumah dalam cerita UP ni. dan semestinyer dorang dah minta izin disney. mereka telah siap membina rumah ini dan mempunyai rupa luaran yang betol-betol sama dengan rupa rumah tersebut di dalam filem. ruang dalaman masih dalam proses dan meraka menyatakan bahawa mereka akan membuat rupa dalamannya juga sama.

rumah ini terletak di Herriman, Utah dan berharga USD 400K. telah pun dibuka untuk tour pada 29 julai hingga 14 ogos yang lepas..

cakap banyak tara guna, moh la enjoy gambar




p/s: biar tak besar rumah tu,yang penting kemas dan ceria. i like!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...