Pages

Search

Monday, August 15, 2011

PERASAN KRETIF - GAMBAR TERAPUNG DARI NATSUMI HAYASHI (GAMBAR)



goodthingcometothosewhocreative

this is the result to those who use their DSLR on the right way! instead of hang those Tone kilogram gadget all over the place in order to get gurls attention like most of Malaysian does, Natsumi Hayashi (remember the name!) use her DSLR wisely to get this master piece!

Remaja dari jepun  ini menggunakan aplikasi DSLR dengan baek hingga mewujudkan gambar beliau terapung di beberapa kawasan awam di Jepun. gambar "wanita terapung" ini menjadi terkenal di internet kini.
sebenarnyer dier just lompat, tapi gambar yang terhenti tu kelihatan seperti terapung di udara. 

NH cakap, tak susah untok mendapatkan gambar sebaek itu, anda HANYA perlu melompat dan menangkap gambar yang sama berulang kali! yup my dear friends, HANYA wat bender sama banyak kali.i know all of u like it like hell! hehe

cakap banyak tak guno, moh la nengok gambornyer~



















p/s: cun la amoi ni!

2 comments:

aCu said...

act konsep gmbr terapung ni bukan dia sorg yg tau. org kat jepun mostly semua tau (especially students kat sana) and bende ni dah quite some time jugak sanye. cuma kat msia je mcm br sedar.

Sang Perasan said...

betol.tapi dier ni yang femes n masok daily mail.so amik dier la. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...