Pages

Search

Friday, August 19, 2011

TEKA-TEKI: SPOT WALL-E!!

IT'SMY70THPOST!!

untok post yang ke 70 ni, aku nak post teka-teki, cuber cari di maner gambar WALL-E, one of my favourite cartoon in this picture. 



actually this pic produce by Richard Sargent. dier suruh kiter cari WALL-E dari kalangan robot-robot yang terkenal yang pernal dihasilakn selamer ni (yeker? ader jer yang aku tak kenal). btw cuber cari,pastu pilih la maner-maner robot yang korang minat.aku tetap minat WALL-E!!! comel giler dier dengan lipas dier tu~

p/s: nak download balik cerita tu!!

3 comments:

Freddy Zack said...

Hmm.. Wall-E kat bahagian bawah kan?

Sang Perasan said...

hehehe..good! cuber cari terminator!

NadiRah said...

wall E tu cno ruponyo???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...