Pages

Search

Tuesday, March 22, 2011

PERASAN COOL - MASOK PAPER?

ollo everybody~ arini gua raser nak citer pasal paper. bukan apek yang beli paper lamer ok, ni pasal betapa bestnyer dapat masok paper. sbb?? glamour dowh~~ tp ader 4 sebab korang masok paper

1
korang telah membuat sesuatu yang membanggakan seperti menjadi angkasawan pertama di Malaysia sperti Dato' SMS
yeah! gua glamour beb!

atau menjadi artis mee segera seperti raja SMS.
gua setia dengan giant dulu kini selamanya.wahahaha

 jadi biler masok paper sbb ni, kembangnyer idong anda, mak bapak anda, adik beradik, jiran2, binatang2 peliharaan n member sekampong anda tidak tertahan lagi. n kalau anda membuat pencapaian yang terlalu bagos, mungkin anda akan dianugerahkan pangkat Dato' sbb glamourkan negeri anda.
mamat dari india pown dier slamber jer kasi, takkan kat rakyat sendiri berat,kan?

2
korang masok sbb korang wat jahat. maser ni korang sendiri pown tak nak masok paper sbb malu. usahkan korang, mak bapak, adek badek, rakan, jiran, orang kampong waima binatang peliharaan korang sendiri malu nak ngaku korang ni tuan dorang taw!! dato bandar anda tak mungkin anugerahkan korang dato, lagi buang korang dari negeri tu ader ar!! jadi elakkan dari masok paper dengan sebab ke2 ni ok!
gua tak nak masok paper ar!! machaa!! eh... wachaa!!

3
korang ni model la kot.tak kesah la model aper, model pakaian dalam ker, seluar dalam ker.atau model ubat-ubatan traditonal ker.ader jugak kemungkinan korang masok paper

4
gambar korang masok paper even tak wat paper pon.maybe gambar korang terselit secara tak sengaja kat paper tu.tak payah nak kerek la kalau masok sbb ni.hahahaha

sekarang, kiter ader alasan ke-5 untuk masok paper iaitu, korang letak sendiri gambar korang tu dalam paper. seyes!! sbb, METRO SEDIAKAN APLIKASI MASOKKAN GAMBAR KORANG DALAM PAPER KAT FACEBOOK.(tapi jangan plak berharap muker korang kuar paper betol2 k) hehehe.kindda kool dude, so kalau korang nak try,korang leh klik kat  SINI. tp ader kekurangan. korang takleh nak wat topik korang sendiri.humph! tak best maksimum!! baru nak PERASAN!

gua dah try. ni gambar gua,hahahahaha!!! alien pown alien ar. hehe. k, sekian sajer. cuber la aplikasi ni..jom!


4 comments:

NadiRah said...

nak try ar...hahaha!!!!

Annis Suzana said...

hahaha.. biar betul!!

Nur Diyana Mukhtar said...

eeeiii alien! hahahaha

The Typewriter said...

annis & diyana: hahahaa. percayalah.kalau aku bukak topeng muker manusia aku ni, muker aku macam brad pitt.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...