Pages

Search

Wednesday, March 30, 2011

PERASAN COOL - MENIPU

damn cool dowh!!!

Korang pernah tak lepak mamak, men futsal, clubbing, men snuker or whatever la yang korang nak wat, tp korang tak gtaw mak, n terutamanyer AWEK korang. pastu biler DAPAT CALL dari dorang, korang:

  •  terpaksa silentkan hp 
  • korang wat bodoh jer, pastu terus prepare aper korang nak bg alasan nanti. 
  • cara paling baek pown, korang lari pecut 500meter dengan senapas g 7e berdekatan yang agak senyap supaya korang leh kelentong awek korang yang korang kat bilik or maner2 tempat yang baek2 lagi. 



susah giler kan? ok, try tngok video ni, n aku yakin korang akan cakap "kool dowh, kalau ader kat MALAYSIA ni kan best~" hehe. enjoy the show~


video

p/s: menipu tu dosa, tak bek. cakap jer yang betol.watper selindung2, kalau kantoi..lagi susah! ayat cover jer ni :p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...