Pages

Search

Wednesday, March 30, 2011

PERASAN FAKTA - MAMA BANGKU



TOUCHED PLUS RESPECT!! TOING! TOING! TOING!!


Xu Yuehua yang berusia 55 tahun kehilangan kedua-dua belah kaki dalam sebuah kecelakaan kereta api (bukan kereta taw! )semasa beliau berusia 13 tahun lagi, form 1 u know!. beliau telah spend 37 taon membesarkan bebudak kat sebuah lembaga kesejahteraan sosial. dier dah bela lebih 130 orang anak- anak. beliau tak der kaki jadi beliau bergerak dengan menggunakan kerusi and spend most of her time on a chair sampai anak-anak kat istitusi tu panggil beliau MAMA BANGKU.


now, that should open ur eyes ladies and gentlement!! kalau somebody yang takder kaki dari form 1 boleh bela lebih 130 orang anak-anak orang lain,naper la orang kiter dengan MURAH HATInyer sedekahkan anak-anak dorang kat longkang, anjing, lalat n sebagainyer. open ur eyes dudes!! korang mampu mengubahnyer!!!

p/s: aku comfirm MAMA ni tak reti men bola. :p

read more for more picture~










give a big hand to her!! clap, clap,clap!! bravo!!


3 comments:

NadiRah said...

sokong!!!
mesti kaki bangku..
tak reti main bola...
hehehe

shahsyaz said...

chait nanad...sekali die tendang bola gune bangku dier, langsung khairul fahmi che mat x dpt nk tangkap, hahhahaaaaaa

azieda aziz said...

bagusnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...