Pages

Search

Monday, April 11, 2011

PERASAN COOL - COSPLAY IRONMAN YANG SUPER COOL!!!


C.O.O.L. COOL!!!!! GILEK ARR!!

dalam banyak-banyak super hero, memang IRONMAN la torbaek.reason aku suker ironman sebab dierlah antara superhero yang takder super power tapi menggunakan technology bagi jadi power. jadi lebih logik berbanding superman and spenderman spiderman.

oleh kerana coolnyer ironman ni, maka banyak la lagi fan mautnyer, sampai ader sorang mamat ni, yang bernama Ryan Brooks a.k.a "the real tony stark" (katernyer la) mereka or membuat suit ironman yang boleh dibawa ke maner-maner jer. macam dalam citer ironman 2, briefcase tu..tak ingat?? meh gua letak gambar bagi korang recall.

ha, igat tak kawan-kawan?? :p

pastu jadi macam ni!


jadi macam maner ruper suit yand direka mamat ni?? meh usha samer video ni.memang cool! siap ader leser kat tapak tangan tu lagi.COOL!!!!!!!!!!

video


BUT STILL CAN'T COMPARE WITH THIS SUPER DUPER MAHA COOL SUIT YANG NAMPAK SANGAT REAL!! CLICK READ MORE TO SEE IT!




WAKAKAKKAKAKAKAKA!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...