Pages

Search

Saturday, April 2, 2011

PERASAN FAKTA - ANDA SUKA GADIS JEPUN??

gambar ini di di ambil dari google, ok! bukan web rasmi dier, jauh skali print screen vid dier. haha!


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Di pagi ahad yang santai ni, gua teraser nak post somethning yang santai untuk korang, (ye ker santai??) ala, takyah cakap banyak, tengok namer post pon dah taw pasal aper kan??

okeh, jadi soalannyer, korang suker MARIA OZAWA?? GADIS JEPUN??? perghhh.. comel giler kan?? dah la muker comel, perangai pon comel gak! tngok gelagat dorang dalam movie, teraser nak couple ngan awek jepun jer kan?

tapi betol ker yang dorang tu comel?? HA!! yang tu kiter tak taw! meh usha ruper sebenar awek- awek ni. ikuti VERSI FLASH BACK make up process dorang ni. :)

     




















hambek!!!!

lagi sorang~








oh, tidakkk!!! dayyum!!!




amacam?? cute kan dorang?? nak tak? nak tak? hihihhihi

p/s: dunia yang penuh penipuan. kadang-kadang aper yang kiter nampak pon tak semestinyer betol, yang kiter dengar lagi la! jauh sekali yang kiter bau. siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati, tiada memikat~~ huhu





6 comments:

NadiRah said...

pergghh..
ya lagi comel kot...
huhu

αωαи иαиσ said...

wah! giler la.. bley plk muke cm 2.. bek amek melayu j. ori pn ori ;) hahaha

aimi shahida said...

nature beauty ni.. waaa

farahin :) said...

haa, girl malaysia lagi byk yg cun2 kan ? ;)

The Typewriter said...

betol3! lagi manis biler bertudung dengan baek~ :)

Khuzrin Kamarudin said...

pergh.. pergh.. pergh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...