Pages

Search

Saturday, April 23, 2011

PERASAN RARE - KENAPA BLOGGER TAK PATOT LETAK WORD VERIFICATION

ASSALAMUALAIKUM UOLLS!

terasew macam kak senduk plaks blew gunew uolls-uolls ni. naek tergeliat lidah kitew niew uolls~ dah! dah! merepek jer guner bahasa "W" yang budak-budak zaman sekarang ni suker guner. berbelit-belit lidah aku!! sekarang aper yang aku nak story adalah kenapa aku tak letak word verification kat blog aku. TAK TAKOT SPAM KER???hahahahaha, korang yang tak taw bahawa aku tak sanggop biarkan otak pembaca-pembaca aku ni dicemari oleh worg-word verification ni..sebab, perkataan-perkataan yang dorang letak kadang-kadang tak baek la!dan ada jugak perkataan yang mampu buat korang menangis biler nak taip....sbb korang comfuse aper yang nak di taip. tak cayer?? moh le nengok kat bawah ni























DAN YANG PALING MENCABAR~~~






p/s: kalau ader yang raser blog ni best, share-share la kat FB entry-entry yang best tu. dan like la blog page ni kat FB ea :)

4 comments:

NadiRah said...

peergh!!!!! add math!!!

Nur Diyana Mukhtar said...

memang pun~ bengong2 je word pakai.. hahaha

Eyka said...

sokong! eyka pling menyamph bnde ni..klu ade memng ku pngkh page 2~ wahahahaha! ;D

ahmad said...

praktis latihan menaip kot hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...