Pages

Search

Friday, April 8, 2011

PERASAN RARE - MAN WITH TWO VOICE (NICK PITERA)




RARE! ONE IN A BILLION!!

OLLO~ pekaba semuo? sehat? kalau post yang lopeh den guno bahaso perak, kali ko den nak guno bahaso negori sembilan pulak. bulih la yo? 1Malaysia la bak kato pak najib. hehehe.


den ado bondo nak cito sebonarnyo ha.pinjam 2 minit yo bang, t den pulang balik 2 minit abang tu yo. korang mesti ponah nengok video bapok thailand yang bulih guno 2 suaro tu an?? kali ni den nak tunjok orang yang dah lagi glamour pado bapuk tu


namo beliau NICK PITERA, umor baru 24 taon yo. dio ni bulih nyanyi suaro laki n pompuan. selalunyo dio nyanyi lagu-lagu disney. den tongah cari lagu I SEE THE LIGHT crito TANGLED, tu yang den terjumpo video mamat ni. lagu-lagu duet tu, dio nyanyi sorang yo, hebat mamat ni!


ironicly, even though mamat ni bulih nyanyi 1 lagu duet sorang-sorang, Pixar tak amik plak jadi penyanyi cito-cito dorang. dio kojo kat Pixar tapi sebagai 3D modelor. yo la, lepasan  Ringling College of Art and Design in animation la kato an.

cakap banyak pon dah tak guno.2 minit abang tadi pon dah abih dah. moh la nengok video samo-samo. nak lagi, taip yo la namo nick pitera kat youtube yo








video


p/s: usahkan suaro pompuan, suara lelaki yang den ado ni pon tak sodap.hehe :p


3 comments:

NadiRah said...

perghhh!!!
ya pon boleh 2 suara...

logorithm said...

Hebat!

The Typewriter said...

nadirah: suara anda memang ibarat jantan lagi2 time saket tekak.hehe

logo: yup, he is, try search other vid at youtube. he's fantastic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...