Pages

Search

Saturday, April 23, 2011

PERASAN LAWAK - PRANK WEBCAM PALING $^&%* SEKALI (18SX)

PEKABO YOAB!!

arini aku nak tunjuk video yang agak-agak mendebarkan. video ni time korang tengok, maser mesti raser bergerak perlahan jer..but finally...BOOM!!! n korang akan cakap "cam syial!!!"

korang taw kan webcam sekarang bukan digunakan untuk kebaikan sangat. GF BF time ni la nak tngok muker masing-masing.time dating usha awek/balak lain. sebenarnyer nak tngok lain ar tu. tapi ADER SESETENGAH GOLONGAN GATAL+MIANG+DAH WAJIB KAWIN ni yang bleh plak ayat pompuan yang baru kenal suruh tunjuk bukan-bukan konon untuk suker-suker..siap bersistem BARTER bagai! YOU TUNJUK YOU PUNYER, I TUNJUK I PUNYER YER. 

tapi kepada pompuan yang selalu menjadi mangsa, dendam anda terbalas..saksikan la sendiri macam maner mamat ni di prank! hahahahahhaa



p/s : padan muker!! ko ingat ko punyer tu best sangat la nak tunjuk-tunjuk kat orang?? hahahahah!

2 comments:

NadiRah said...

bongok!!!!
bengong laki tuh!!! padan!!!

ahmad said...

iron carpet je sesuai ni hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...