Pages

Search

Saturday, April 16, 2011

PERASAN FACEBOOK - AMIR RL 'DIPUJI' OLEH PESERTA LAIN DENGAN TDDMKA

LOL! KESIAN...

kesian amir, kene bahan pon tak tahu semata-mata sebab tak taw TDDMKA tu aper. korang tahu tak TDDMKA tu aper?? kalau tak taw, tngok bawah sekali~ :)



TDDMKA stand for Tangan Di Dada, Mata Ke Atas yang selalu team OWH YEAH buat. hehe :p




p/s: rasernyer sepah cabar juri tu adalah dirancang. aku tak yakin sepah kuang ajar cam tu.jadi yang lain, kalau sepah still kelakar, teruskan mengundi. bezakan peribadi ngan bakat dorang k. but gua still suker nabil!! adios!!

p/s: luper nak cakap, status ni rekaan semater2 ea.hehe


P/S 3: SAKSIKAN FEEDBACK PANAS PEMBACA AKU MENGENAI ISU INI! KLIK SINI

7 comments:

Anonymous said...

ak marah ni..amir peserta ML kegemaran aku kot..TDDMKA

amer @ ijjad said...

ngah3~~~~smart!

The Typewriter said...

amir is the best!!! ok, saper nak pukol aku, leh pukol skrg.hahaha

mizz_faeeza said...

hehehe...LAWAK

Shairazi Saidin said...

WOI!! APASAL KO KUTUK AMIR? DIA PESERTA TERBAIK KOT!!! TDDMKA!!!

NICE BRO!

cikpia said...

aku rasa memang kejuaraan amir selaku maharaja lawak takleh disangkal lagi..... TDDMKA.

The Lady & Mr Vampire said...

haha.. amir superb.. TDDMKA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...