Pages

Search

Friday, April 15, 2011

PERASAN LAWAK - THE BEST VS THE WORST MUSICAL COMEDY EVER!!!

SEYES KRETIP GILER!!

NABIL, namer yang memang besar dalam industri lawak! aper yang aku suker kat dier ni adalah dier sangat kreatif. slalu wat bender yang kiter tak sangka dan langsung tak tercapai dek akal ELYANA. minggu 3 is minggu komedi musikal. aku tak expect more kat dorang sbb memang susah nak wat lawak musical ni.tapi NABIL menunjukkan perbezaan dier ngan yang lain. cakap banyak tak guno, kome nengok la sendiri!! LOVE U NABIL!!


video


SEYES MENYEKSAKAN!!

and this is the worst part, aku tak taw la korang tapi ni pendapat peribadi aku. terang banyak tak guner, meh aku story situasi terus


1. penonton dah wat muker tak tahan (juri pon!)
2. musician dah stop men music and bagi gitar terus dah kat amir
3. juri suruh stop persembahan terus!
4. host masok sbb dah tak tahan dengan keadaan atas pentas


komen juri :-
APEK: bapak wa bikin ini gelanggang untuk olang suka-suka, tp lu buat ini gelanggang, macam lu punya bapak punya gelanggang!
AMIR: tapi sayer wat lawak ikhlas bang~
APEK: abis ko ingat penonton ni beli tiket ikhlas? ke laot boh, ke laot!


nothing to say. speechless.... korang usha la sendiri. maybe dier nanges kot malam ni before tido. (but his confident level is very high! yup amir! teruskan PERASAN!! )

video



p/s: hope fan malaysia bleh jadi lebih matang, abiliti n bakat artis yang perlu dihargai n dinilai. peribadi dorang tu hal dorang. yang baek amek, yang burok tinggal, ok guys!
p/s 2: but deep in my heart, AMIR is stil the best! (tangan di dada, mata ke atas~) :p

1 comment:

NadiRah said...

adoi!! x sampai ati tgk amir!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...