Pages

Search

Wednesday, April 20, 2011

PERASAN LAWAK - GAMERS FAIL!!

PE KABO YOAB!!

kepada kome, kome semua, korang pernah g arcade tak?? kepada yang tak pernah g, google jer la tgok camner keadaan kat dalam arcade tu. n pada yang pernah pegi, aku yakin korang kenal game BAG PUNCHER kan? game yang sangat berguna di kala tansion (even akan jadi tansion biler pukol tak kene). game ni senang jer. masok coin, dier kuarkan seketol bag, n korang tumbok sekuat hati untuk dapatkan markah kekuatan penumbok korang..

and here the story begin, ader la geng-geng nerd ni nak g men game tumbok-tumbok ni..n SEYESLY FAILED biler..........korang tngok la sendiri. cakap banyak tak guner.hehehe :p









p/s: jangan gelakkan orang biler ko sendiri tak terer.tapi kalau memang terer, gelakkan jer.hahahahaha!

1 comment:

mohdhaziqhanif said...

haha..ini lawak..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...