Pages

Search

Friday, April 15, 2011

PERASAN KREATIF - UPGRADE KATER KANCIL JADI SKYLINE GTR


HOLLY SUIT!!

perghhh!! orang indonesia ni memang rare + kreatif = rareatif la!! bukti?? dorang pernah mencipta sebuah karya agung iaitu COLI LESER JULIZ PEREZ!!! haha. ok, masok balik topik tadi, kalau orang malaysia dapat kancil, kiter ubah jadi aper?? jadi kereta jepun tu kan?? jadi MIRA kan? indon wat camtu gak?? no, no, no..dorang memang lain dari lain. wat bender yang tak terpikir dek otak. dorang ubah kancil jadi..........


JADI SKYLINE GTR TEROSSS!!!

klik read more kalau nak tngok proses lanjut










tapi still kecik macam kancil tu.just tambah panjang jer.hehehe.comel siot!! baper satu??



p/s: tercabar tak wahai malaysian sekalian?? malaysia boleh?? indonesia bisa taw~ hahahaha (tp korang tetap kalah bola dengan malaysia! yeah!)

5 comments:

pinqy taraturuu said...

wuuuu..
kreatip kreatip :)

Nur Diyana Mukhtar said...

xheran la rupa cmtu.. enjin macam tett uat pe.. hahaha :P
kita na kete kancil tapi kuasa skyline.. :D hahahahhaa

The Typewriter said...

yana: yang yana cakap tu aper yang nabil kutuk "body kit kancil, enjin skyline!" hehehe

Nur Diyana Mukhtar said...

ahh nabil tu na kena ketuk ngan yana agaknya.. da la bahan bf yana.. bhaha..

GUSTI GUSLIANSYACH said...

Keren...... salam dari Indonesia... Sampai Ketemu lagi Di final AFF 2012...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...