Pages

Search

Sunday, April 3, 2011

PERASAN LAWAK - BILER USOP WICHAR DAPAT MIKFORON!!


LOL!! kelakar giler!!!


hahaha, pecah perot aku di kemuncak ABPBH (Anugerah Bintang Popular Berita Harian) semalam time USOP WICHAR dijemput untuk mengumumkan pemenang. gamat satu dewan. kuasa gelengan tangan dier tu memamg power, biler dier wat, semua buat! hahahaha! dah, cakap banyak tak guner..meh tngok sendiri


video




antara dialog :


1: oooooooooo...soley2..
2: ke tepi!!! ke tepi!!!
3: johan wat poco-poco!
4: orang datang nak bako! bukan poco-poco!!
5: saper-saper yang setuju yang awok akan mengumumkan keputusan ni, siler angkat tangan macam sayer, (geleng tangan)
6: nanti bias! ini english education~
7: ni bising-bising ni bala ni, bala! isteri sayer ader seminar ni!
8: pak jabit mesti dengki ngan kiter, awok ader mikrofon
and banyak lagi!! hahahahahaha!!

ko ni memang la usop!! taon depan ko menang ni! glamour betol dah ko ni!! hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...