Pages

Search

Monday, April 11, 2011

PERASAN RARE - KOMIK DRAGON BALL SPECIAL EDITION SUPER CUTE!!!

OK, NI MEMANG RARE!!

Hye, ollo semua. aku nak citer sket. aku memang peminat dragon ball dari aku berumor 3 taon lagi.and aku sangat cepat membacer (aroud 4-5 years old) sbb geram tngok abang aku bacer dragon ball tapi aku juz dapat tngok gambar jer. punyer la minat dragon ball sampai aku ader komik dier dari 1-43 a.k.a end la. tp sedih biler mak aku dengan muker selamber n ala-ala ayu buang semua komik tu lepas result UPSR aku suam-suam kuku.huhu T,T

Tadi, tngah aku usha-usha web komik, ttbe kuar plak edisi khas dragon ball yang SUPER CUTE and COOL!! meh la kiter usha samer-samer. layan n sentimental beb!!

















p/s: cool kan? sbb jarang ader edisi ni, aku pon nak wat koleksi peribadi.hehe. love dragon ball!!


source : www.inaruto.net

7 comments:

Nur Diyana Mukhtar said...

dulu yana kecik2, setiap hari tgk kat tv.. haha.. sampai le hafal skrip..

The Typewriter said...

ea? hehehe. bring back memori la dragon ball ni~

Shafiq said...

Wohooo, Peminta Jugak nie..Sy Masih Simpan Jgk Buku2 DB smpi sekrg..

The Typewriter said...

owh..yeker syafiq?? haha.sangat susah jumper orang yang tak suker dragon ball.kan? :)

ahmad said...

comic dragon ball edisi melayu ada baca

Khairyll Yazeed said...

Kat mana ada jual komik atau dvd dragon balls super?..whatsapp 013-5898289 klu ada....(20 MAY 2016)

Khairyll Yazeed said...

Kat mana ada jual komik atau dvd dragon balls super?..whatsapp 013-5898289 klu ada....(20 MAY 2016)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...