Pages

Search

Friday, April 29, 2011

PERASAN COOL - KERETA POLIS USA TERBARU (14 GAMBAR)



GUA NAK JADI POLIS!!!

kalau kat malaysia, tak ramai nak jadi polis, sebab aper?? sebab ader la beberaper ketol polis yang makan suap, abis semua kene cop camtu. kadang-kanda dorang duk baek jer datang kawasan kampung ronda-ronda. dah tu memang keje dorang untuk memastikan keadaan sentiasa selamat. tapi adalah mulot-mulot orang yang cakap "ha, tu nak cari makan la tu!" tak paham aku ngan orang-orang sekarang.maybe sebab berpengalaman kene ngan sesetengah polis, tapi tak la semua macam tu..

ok, tapi ader gak sket yang nak jadi polis dengan harapan dapat ar merasa bawak EVO polis tu. hahaha, kalau setakat tu pon dah ngidam, meh nengok aper yang polis USA bawak. cool la mexico, rejoice!




















p/s: perasan tak kat depan tulis GOTCHA and kat blakang tulis SEE YA! haha. cool!!!

1 comment:

syamilah mawaddah :) said...

wahh. minat aksesori kereta ke apa ni..:) hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...