Pages

Search

Thursday, April 21, 2011

PERASAN KREATIF - SATU BILIK DALAM KOTAK KECIL ( 8 GAMBAR)



AWESOME DUDE!! I WANT!!

ok, pada pelajar-pelajar universiti yang tengah prepare-prepare nak pg latihan industri beberaper minggu lagi, kotak AJAIB ni adalah sesuatu yang aku raser, korang memang nak sangat! maner tidaknya, dalam kotak ni, korang ader semua yang korang perlukan ketika latihan industri nanti. nak taw aper?? korang check la sendiri. aku yakin lepas abis tengok semua gambar, korang akan cakap atau at least terdetik dalam hati "kalau aku ader sebijik kan best". hehehe. meh kiter tngok aper yang ader dalam kotak ajaib ni. (yang pasti bukan jin la.jadi tak payah la gosok-gosok kotak ni :p)















p/s: aku nak sangat!!! nakkkkkkk sangat!!!!!

p/s 2: try la usha-usha keseluruhan blog ni.kalau agak-agak best dan berbaloi, like la page kat FB ea. :)

3 comments:

Farhana Jafri said...

wow!! stu kotak kecik boleh kluarkn basic needs?!! superb!! tp ade ke jual kat Malaysia ni??

jemput singgah ANASAURUS :)

NadiRah said...

nak jugak!!!!

Nur Diyana Mukhtar said...

wowww.. nice..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...