Pages

Search

Tuesday, April 26, 2011

PERASAN KREATIF - MULTI CHARACTER OF DORAEMON! (56 GAMBAR)



OMG! I LOVE IT BEBEH!

well hello there world. as u might be able to read, aku nak post something yang aku raser dah berlambak orang post..aku terpikir gak, nak wat tak entry ni?? tapi sebab aku SUKERRRRRRRR sangat doraemon, jadi aku post gak. biaq p la kat yang lain tu. hang punya blog, hang punya pasai, aku punya blog, hangpa jangan nak sebok!! lagipon aku tak jumpa lagi yang letak sebanyak ni. gambar doraemon dalam pelbagai watak!! I LIKE!!

OKEH! SESI SCROLL SAMPAI LEBAM BERMULA DARI SEKARANG!!






























































p/s: comelnyer!! aku paling suker doraemon jadi IRONMAN! korang???

7 comments:

Freddy Zack said...

Ak lak ske yg die jd Dragon Ball~

NadiRah said...

x suke langsong!

Miss Secreto De Amor said...

ske sgt2 . . . sweet . .
ske sonic . .
hahaha . .dgn micheal jackson . .
even doraemon GEMOK !! haha

DiyanaMukhtar said...

hahaha.. comel~

Erra Kyra said...

b
e
s
t
n
y
e
r


suke sngat2...^^

ahmad said...

jahat2 sapa edit hero pujaan aku ni
aku marah ni waaaaaaa

Lyza Qayudonajew II said...

HAHAHA . suka yang spongebob ue . comel ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...